پاوری که استفاده میکنید چی هست ؟ مقداری از این صدا ممکنه به خاطر نوسان پاور باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AShahidi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود ۳ هفته پیش کارت گرافیک گیگابایت 780ti oc را خریدم. هنگام بازی و بیشتر هنگام کار با برنامه های benchmark صدای ریزی از برد کارت گرافیک شنیده می شه. وقتی در اینترنت جستجو کردم متوجه شدم به این حالت coil whine می گن و بیشتر برندهای کارت گرافیک این حالت رو جزو گارانتی تعویض حساب می کنن. صدایی که کارت من تولید می کنه کم هست ولی به گوش می رسه و آزار دهندست. می خواستم بدونم آیا گیگابایت ایران این مشکل من را حل می کنه؟
|
پاوری که استفاده میکنید چی هست ؟ مقداری از این صدا ممکنه به خاطر نوسان پاور باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AShahidi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (05-03-14)
سلام . دوست عزیز بدلیل پاور نیست. پاور قبلیم green 850 و پاور جدیدم corsair rm 1000 watt هست در هر دو پاور کارت گرافیک صدای زیر تولید می کنه که اینطور که فهمیدم بدلیل ارتعاشات قطعه ای روی برد گرافیکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ایراد یک مسئله 50 به 50 بین گرافیک و پاور هست . راه و روش هایی که برای حذف یا کم کردن صدا هست ولی چون گرافیکت گارانتی داره مراجعه کن به گارانتی .
*MoJtAbA* (05-03-14)
مرسی . به نظرتون آواژنگ این مورد رو به عنوان گارانتی قبول می کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (05-03-14), mehrdad_ab (05-03-14), Shahryar (06-03-14)
|
خیلی ممنونم از راهنماییت دوست عزیزم. فقط سوال دیگه ای هم داشتم . آیا صدای غیر طبیعی فن کارت کارت گرافیکی که هم جزو گارانتی تعویض محسوب می شه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صدای غیر طبیعی بستگی داره به چه صدایی گفته بشه . همه اینها منوط به تایید کارشناس بخش گارانتی آواژنگ دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AShahidi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks